Kviz gasilske mladine GZ celje 2008

V soboto, 25.10.2008 je PGD Zagrad-Pečovnik organiziral kviz gasilske mladine GZ Celje. Na kvizu je sodelovalo 36 ekip z mentorji iz 9 prostovoljnih gasilskih društev. Kviz se je začel ob 9.00 uri z zborom tekmovalnih enot pred gasilskim domom. Tam so dobili navodila za nadaljnji potek kviza. Sledile so točko kjer so pokazali svoje teoretično in praktično gasilsko znanje. Po končanih aktivnostih je sledila malica in nato razglasitev rezultatov. Ekipe so bile pohvaljene za res številčno sodelovanje in izkazano znanje, ki je bilo pohvalno. Vse sodelujoče ekipe so prejele priznanje GZ Celje, prve tri uvrščene ekipe v vsaki kategoriji pa tudi pokale.
Ob koncu smo podelili še prehodni pokal. Prejelo ga je tisto društvo, ki je skupaj zbralo največ točk, glede na uvrstitev. Prehodni pokal je že drugo leto zapored prejelo PGD Teharje.
Vem enotam, ki so sodelovale na gasilskem kvizu čestitamo in želimo veliko uspeha še vnaprej, še posebej pa tistim enotam, ki nas bodo zastopale na regijskem kvizu 08.11.2008 v Rogaški Slatini. Tudi naša ekipa mlajših pionirk je dosegla odlično tretje mesto in se tako uvrstila na regijsko tekmovanje. Čestitamo punce in držimo pesti na regijskem tekmovanju.



Mentorji gasilske mladine PGD Zagrad-Pečovnik


  • Občni zbor PGD Zagrad-Pečovnik

    V soboto 27.2.2016 ob 18ti uri bo v prostorih....
  • Razpis za stanovanje

    PGD Zagrad-Pečovnik oddaja stanovanje v najem....
  • Gasilska veselica z Modrijani

    Vljudno vas vabimo na doogdek desetleja v naši krajevni skupnosti! 22. avgusta praznujemo 70. let obstoja društva in pričnemo ob 18ti uri....