V soboto 27.9.2008 delovna akcija s piknikom

V soboto 27.9.2008 delovna akcija. Najprej se bomo lotili čiščenja potoka Ločnica (od gostilne Francl proti gasilskemu domu), očistili bomo poraslo grmičevje in akacijo, ter pobrali smeti. Nato bomo pospravili tudi nekaj stvari po gasilskemu domu.

Po zaključku akcije bo manjši piknik.

Vabljeni vsi člani!!!


Prav tako vabljeni v petek 26.9.2008 na piknik, ki ga organizirajo ŠRANGA BOYSI. Tam si bomo ogledali posnetke iz ŠRANGE, ki so jo naredili naši člani. Bo zanimivo in veselo.

Vabljeni vsi člani!!



Danes smo se dobili ob osmi uri zjutraj. Oblekli smo se v delovne uniforme in obuli smo škornje. V roke smo vzeli motorne žage ter odvihrali v potok Ločnica. Do dvanajste ure smo odstranili vso grmičevje, ki se je poraslo od gostilne Francl pa vse do našega gasilskega doma. Sodelovalo nas je 10 članov, ki smo si po dobro opravljenem pikniku privoščili jedi z žara. Ko smo se najedli smo pospravili še po gasilskem domu in zadovoljni odšli domov.




  • Občni zbor PGD Zagrad-Pečovnik

    V soboto 27.2.2016 ob 18ti uri bo v prostorih....
  • Razpis za stanovanje

    PGD Zagrad-Pečovnik oddaja stanovanje v najem....
  • Gasilska veselica z Modrijani

    Vljudno vas vabimo na doogdek desetleja v naši krajevni skupnosti! 22. avgusta praznujemo 70. let obstoja društva in pričnemo ob 18ti uri....